Configurar el teu ordinador en català, ara encara més fàcil

El catalanitzadorEl teu ordinador no està encara configurat en català, els menús no ho estan i quan navegues per la xarxa la llengua amb la que s’identifica el teu ordinador no és el català? Ara té fàcil solució, pots configurar el teu ordinador, les principals aplicacions i la llengua de navegació en català amb uns pocs clics amb el Catalanitzador, una eina gratuïta de Softcatalà.

Això facilitarà també que els cercadors tinguin en compte aquesta preferència a l’hora de prioritzar els resultats en català, que les webs que detecten la llengua de navegació se’ns presentin en versió catalana quan aquesta estigui disponible i que la instal·lació de les versions en català de les aplicacions sigui més fàcil si l’instal·lador detecta automàticament la llengua del sistema. I no cal dir la importància que té a nivell estadístic per a que els proveïdors puguin valorar la conveniència de mantenir versions en català de la seva web i dels seus productes i serveis de programari.

A la web de Softcatalà, a més del Catalanitzador, podem trobar-hi també les versions catalanes de la majoria del programari que puguem necessitar tenint la tranquil·litat que ens el descarreguem d’un lloc de confiança, lliure de virus i altres sorpreses desagradables.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: