Vacances i Arduino

Arduino MEGA

Arduino MEGA, www.arduino.cc

A Vacances i robòtica deia que les vacances són una oportunitat per dedicar-nos a les nostres afeccions i/o per a engegar-ne de noves, i parlava en concret de l’afecció a la robòtica. Un altre passatemps tecnològic que també té molts adeptes és la realització de projectes basats en l’Arduino, alguns també relacionats amb la robòtica, però no necessàriament.

La utilització de programari de codi obert que ha fet ha fet que Arduino disposi de programari gratuït adaptat a multitud de plataformes i necessitats, la publicació amb llicència Creative Commons de la informació necessària per construir-se un mateix la placa i/o adaptar-la a necessitats específiques de l’aplicació que se li vulgui donar, el seu baix cost, la disponibilitat de multitud de kits d’iniciació per aprendre a utilitzar-lo mitjançant la realització de diversos projectes pràctics, l’abundant documentació sobre el seu funcionament, programació i projectes com la que pot trobar-se a l’Arduino Blog, i el fet que moltes escoles estan utilitzant l’Arduino per a l’aprenentatge de l’electrònica i la programació, fa que cada cop hi hagi més i més persones que en coneixen el funcionament i utilitzen l’Arduino per a diferents projectes, tant dins com fora de l’aula.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia.

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Podeu escriure el vostre comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ciència i Tecnologia al Twitter

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
RSS
%d bloggers like this: