Premi Liebster Blog

Premi Liebster Blog

Felicitem el nostre company blocaire Salvador Sorrosal perquè el seu bloc SorroBloc ha estat guardonat amb el premi Liebster Blog.

Com probablement ja sabreu, es tracta d’un premi honorífic, amb una estructura piramidal, de manera que el blocaire, o la blocaire, a qui se li premia el bloc té la potestat de concedir al seu torn aquest premi a 5 blocs que escolleixi. El Salvador ha escollit el nostre bloc Des de la Mediterrània com un dels 5 blocs que premia, la qual cosa li agraïm. Ens n’explica els detalls a l’article Liebster Blog: aquest blog ha estat seleccionat… Moltes gràcies !!!.

Com a receptors del premi Liebster Blog, tenim la responsabilitat de nominar, al nostre torn, amb l’esmentat premi, un màxim de 5 blocs.  Habitualment, es recomana que es triïn preferentment blocs poc coneguts, amb 200 seguidors com a màxim, per aprofitar el premi per donar-los a conèixer; la dificultat per seguir aquesta recomanació rau en que, molts cops, no disposem d’aquesta informació, de manera que hem optat per no tenir-la en compte a l’hora de fer la tria, ja que no la teníem en tots els casos.  Els 5 blocs que hem escollit, mitjançant votació, són, per odre alfabètic:

 Adria’s News

 Betes i Clicks

 Bloc de notes de Josep Romeu

 Made By Miki

  Societat Anònima

Felicitem les autores i els autors dels blocs escollits. Ens sap greu que tan sols se’n puguin escollir 5, d’altra manera, la llista hagués estat força més llarga.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with:
Arxivat a Cultura i Societat
9 comments on “Premi Liebster Blog
  1. MadeByMiki ha dit:

    Mil gràcies a tots, és un plaer rebre aquest premi, i encara més venint de “https://desdelamediterrania.cat/”.

    Ara em queda la feina de fer-ne un post, i lo que és més difícil, triar tan sols a cinc blogs per a seguir la tradició dels premis “Liebster”.

  2. Àlex ha dit:

    Moltes gràcies a tots. És un honor molt gran rebre aquest reconeixement. Us desitjo el millor. Una abraçada 2.0.

  3. Josep Romeu ha dit:

    Gràcies per la distinció. Són cinc anys d’article diari… i la història continua.

  4. Enhorabona Josep Romeu… jo et vaig votar…

  5. Tomàs ha dit:

    Felicitats als premiats!!!

    • Oriol López ha dit:

      Gràcies als que vau participar en el jurat amb les vostres votacions. No és una tasca fàcil decidir el vot entre tant bon material que hi ha a la blocosfera.

Els comentaris estan tancats.