Premi Liebster Blog

Posted on 19 maig 2012 per

9


Premi Liebster Blog

Felicitem el nostre company blocaire Salvador Sorrosal perquè el seu bloc SorroBloc ha estat guardonat amb el premi Liebster Blog.

Com probablement ja sabreu, es tracta d’un premi honorífic, amb una estructura piramidal, de manera que el blocaire, o la blocaire, a qui se li premia el bloc té la potestat de concedir al seu torn aquest premi a 5 blocs que escolleixi. El Salvador ha escollit el nostre bloc Des de la Mediterrània com un dels 5 blocs que premia, la qual cosa li agraïm. Ens n’explica els detalls a l’article Liebster Blog: aquest blog ha estat seleccionat… Moltes gràcies !!!.

Com a receptors del premi Liebster Blog, tenim la responsabilitat de nominar, al nostre torn, amb l’esmentat premi, un màxim de 5 blocs.  Habitualment, es recomana que es triïn preferentment blocs poc coneguts, amb 200 seguidors com a màxim, per aprofitar el premi per donar-los a conèixer; la dificultat per seguir aquesta recomanació rau en que, molts cops, no disposem d’aquesta informació, de manera que hem optat per no tenir-la en compte a l’hora de fer la tria, ja que no la teníem en tots els casos.  Els 5 blocs que hem escollit, mitjançant votació, són, per odre alfabètic:

 Adria’s News

 Betes i Clicks

 Bloc de notes de Josep Romeu

 Made By Miki

  Societat Anònima

Felicitem les autores i els autors dels blocs escollits. Ens sap greu que tan sols se’n puguin escollir 5, d’altra manera, la llista hagués estat força més llarga.

Oriol López

About these ads