AnarKopijo

Fragments d’un blog inexistent.

9 de maig de 2009.

“Avui la nostra lluita ha omplert moltes parets de Martorell. Ha estat molt bé veure als companys anarkistes amb les mans plenes de pintura per demanar la llibertat dels companys detinguts, mentre els maderos s’ho miraven tot sense intervenir” (…) “M’ho he passat de konya fent fotos amb el meva nova kàmera digital. Desprès les penjaré al Facebook on tinc més de cent amics. Això d’internet és l’hòstia. En YouTube puc pujar tots els vídeos que enregistro amb el meu mòbil, que té MP3 i Bluetooth, i així els àcrates de tot el món ho poden veure. A més a  més, el telèfon em permet trucar al papa perquè em vingui a rekollir amb el seu 4×4 quan akaben les manis. Sóc anarkista però no gilipolles” (…)

10 de juny de 2009

“La setmana passada no vaig poder anar a la mani perquè estava malalt. El metge de la Seguretat Social em va dir que fes repòs, així que res de trencar kaixers automàtics durant un temps. Li vaig preguntar si podia estar de baixa i cobrar el subsidi d’atur al mateix temps però em va dir que per tenir dret a tot això hauria de treballar. Mort a l’Estat que ens reprimeix!”  (…) “Fora les presons! Que surtin al carrer tots els kompanys segrestats per l’Estat repressor! Omplim els carrers de violadors, pederastes i assassins” (…) ”No a la propietat privada!” (…) “Algun malparit m’ha robat el mòbil. Collons, k era meu” (…)

12 de juliol de 2009

“Tinc un amic k em va dir k si volia ser antisistema el millor k podia fer era estudiar Econòmiques. He repetit tres cursos i els meus pares ja no es creuen que la culpa la té el Pla Bolonya. Em diuen que a la meva edat ja hauria de viure emancipat però mai a la vida pagaré una hipoteca al banc. Així que viuré dels pares fins k pugui viure dels fills. Akabem amb el kapital!” (…)

15 d’agost de 2009

“Un company de lluita m’ha parlat de George Soros. El kolega va fer trontollar l’economia del Regne Unit especulant amb les lliures esterlines. K collons! Aquest paio sí que és un bon antisistema. Crec que, per akabar amb el kapitalisme, el millor és anar-se a viure a prop de Wall Street. Això de trencar vidres i cremar containers no val per res.” (…)

20 d’agost de 2009

“Christopher McCandless. El tio va donar els seus estalvis a caritat i, després de viatjar per tot el país sense un duro a la butxaca, va anar-se a viure  dins d’un autobús abandonat a Alaska. Va morir d’inanició al bell mig de la natura. Jo dic: imbècil, per ser un bon anarkista s’ha de tenir un supermercat a prop i cobertura al mòbil”. (…)

 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “AnarKopijo
  1. Trobo divertit el teu darrer post i amb molta ironia… Jo també conec un jove, mig parent veu, que als seus 28 anys encara no ha fet ni brot i viu a esquenes de la seva mare… diu que el futur està molt negre i que no val la pena esforçar-se per a buscar feina perquè tot està molt complicat… i el penco, viu com un rajà, és el típic Ni Ni… Ai Déu, no eé pas que en farem d’aquesta generació…

  2. Álex Ribes ha dit:

    Gràcies pel teu comentari. Amb diners a la butxaca i sense fotre brot és molt fàcil ser antisistema. Tot i així, em reconec en moltes reivindicacions dels autèntics “esperits lliures” que volen un món millor.

  3. Oriol López ha dit:

    Crec que dels antisistema que ha retratat l’Àlex n’hi ha uns quants…

    Oriol López

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: