Recepta del gelat de mel

"Honey Comb", de beepollenhub, al FlickrIngredients (per a 4 persones): un litre de llet, 300 grams de mel (de romer, de flors, etc.), vuit rovells d’ou, 200 grams de nata muntada i, per a decorar, una mica de mel, fulles de menta i gerdons.

Preparació: S’escalfa la llet fins que haja bullit i s’hi afegeix la mel a poc a poc. Ho anem remenant fins que s’haja dissolt. Es retira del foc i s’hi afegeixen els rovells batuts. Després es cou tot a foc suau, sense deixar de remenar, fins que s’espessisca. A continuació, el recipient es posa amb la crema dins d’un altre amb aigua i es remena fins que es refrede. S’afegeix la nata muntada i es barreja amb cura. S’aboca dins d’un motlle ben fred i es congela durant tres hores. Ho traiem del motlle i ho podem servir amb una mica de mel, fulles de menta i gerdons per sobre com a ornamentació.

L’anterior recepta del gelat de mel va ser publicada al suplement del número 1202 de la revista El Temps, no se’n especificava l’autor.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: