Una puntada de peu on fa mal

Dues notícies, aparentment desconnectades, ens mostren que la dreta està pitjor del que pensàvem. Anem amb la primera, llegida al diari ARA: L’estrena de l’última pel·lícula dels Muppets ha encès un debat entre el conservadorisme americà, que acusa la cinta de promoure ideals d’esquerres entre els més petits. Fa unes setmanes, una altra pel·lícula, Happy Feet 2, va ser motiu de discussió per incloure el canvi climàtic, les col·lectivitzacions i l’homosexualitat en la trama.

El diari digital The Hollywood Reporter ha elaborat una llista de cintes infantils acusades de tenir missatges polítics ocults”.

Posaré algun exemple d’aquestes terrorífiques pel·lícules que poden convertir als nens en uns perillosos votants d’esquerres (mode irònic: ON):

Wall-E

2008

El consum excessiu ha deixat la Terra plena de deixalles que Wall-E, un petit robot, ha de netejar. L’argument, per alguns conservadors, té tints liberals.Cars 2

2011

La indústria de l’energia és la dolenta en l’última cinta de Pixar. El petroli intenta imposar-se a una nova font d’energia alternativa, un missatge que no agrada gens als conservadors.

Happy Feet 2

2011

Objecte de les ires dels conservadors i instigadora, amb permís dels Muppets, de les controvèrsies sobre el contingut polític de l’animació infantil, Happy Feet 2 té tots els ingredients: el canvi climàtic amenaça els protagonistes, les col·lectivitzacions guanyen el capitalisme i la relació entre dos dels personatges és entesa per alguns sectors com un suport encobert als matrimonis homosexuals.

Conclusió: els conservadors veuen més fantasmes que el nen de “El sisè sentit”. Què els fa ser així? Quina estranya sinapsi provoca que sospitin de tot i de tothom? I, sobretot, després del que fan mitjans de comunicació com la FOX allà, o Intereconomía a Espanya, tenen els pebrots d’acusar a unes innocents pel·lícules infantils de fer proselitisme?

Benvolguts, o no, senyors fatxes, d’aquí o d’allà: gràcies per proporcionar-me una llista amb les pel·lícules que vull que vegi la meva filla. A partir d’ara seran cult movies. Ho prometo.

El problema és que aquesta notícia està connectada amb una altra.

Llegida també al diari ARA (parlaré amb en Carles Capdevila per demanar una comissió): Un nen de 9 anys ha estat expulsat durant dos dies d’una escola nord-americana després que l’escoltessin comentar amb un amic que la seva professora era “maca”. La direcció de l’escola va considerar les paraules del menor com un acte d’assetjament sexual i va decidir enviar la criatura dos dies a casa, segons informa The Huffington Post”. He d’aclarir que el nen no va dir: motherfucker, bitch o assholea la seva professora. Li va dir “cute”, que vol dir exactament “maca”. Doncs sí, aquest és el món en el què creixerà aquest nen. Un món ple d’adults paranoics i neuròtics, on la por a les conspiracions o la banalització i simplificació de temes complexos com l’assetjament sexual, són a l’ordre del dia.

Però, “no se vayan todavía, aún hay más”. El nen Mark Curran, de set anys d’edat i que viu a Boston, està sent investigat per assetjament sexual ja que li va donar una puntada de peu als testicles d’un altre noi. Assetjament sexual? Senyors conservadors dels Estats Units: això és una puntada de peu als collons! Assetjament sexual és el que fan els seus lobbys amb tota la població mundial. Ho sento, però algú ho havia de dir!

Àlex Ribes 

http://alexribes.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Una puntada de peu on fa mal
  1. Oriol López ha dit:

    Aquests fanàtics estan malament del cap. Veuen fantasmes i conxorxes arreu.

  2. L'avi Joaquim ha dit:

    El PapusDei feria una bona pujada de socis amb aquesta gent, hi podrien enviar als de la CompetènciaPisc’opal a portar-los pel bon camí… porca misèria…..

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: