#11s2012 vs #mejorunidos

A continuació hi podran veure un gràfic sobre dues manifestacions que es van fer l’onze de setembre a Barcelona: la de #mejorunidos, convocada per Ciudadanos, i la de la Diada Nacional de Catalunya, #11s2012, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana.

Després del gràfic no faré cap més comentari.

grafic

#mejorunidos: 500 persones.
#11s2012: 1.750.000 persones.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on “#11s2012 vs #mejorunidos
 1. Oriol López ha dit:

  Efectivament, Bixo, una imatge val més que mil paraules. Sense comentaris.

 2. Laura ha dit:

  Jo sí faré un comentari: la convocàtoria per la
  independència va ser publicitada per ràdio, televisió i premsa. Siguem una mica més justos donant dades. Jo sóc catalana i amb els
  meus diners (tv3 és pública) s’ha donat cobertura a una manifestació en la que no hi crec. Prou mentides entre els catalans i prou callar per por a que, els que crideu més i esteu en mans del Sr. corrupte Mas ens calleu la veu.

  • elbixo ha dit:

   Senyora, si us plau, vostè sola s’encarrega de quedar ridículament retratada. Si TV3 hagués publicitat una manifestació en favor dels Teletubbies, també hi hagués anat més d’un milió i mig de persones? Encara la diré més grossa i més ridícula: si TV3 hagués publicitat la reunió aquesta del #mejorunidos, es pensa que hi hagués anat més d’un milió i mig de persones? Per favor, si només ha de veure els vots que els partits neofeixistes maquillats (PP + C’s) van treure en les darreres eleccions al Parlament. Sumats, els 387.066 de la Camacho més els 106.154 d’en Rivera no assoleixen ni tan sols la meitat de la xifra d’assistents a la manifestació independentista.

   Ara bé, no pateixi. Si una cosa tenim ben clara és que vostès, els nacionalistes espanyols, no són pas cecs; només és que no hi volen veure.

   Salutacions,

 3. Maria Boix ha dit:

  Molt bona! M’ha costat arribar al final. A més hem de pensar que molta gent no hi va poder anar per qüestions de salut, feina (mossos, bombers, metges…). Jo crec que el dia que puguem fer el referèndum hi haurà una grata sorpresa. Cada dia que passa, som més i la reacció d’Espanya hi ajuda molt.

 4. […] sé si recordaran que un parell de dies després de l’onze de setembre del present any vaig penjar aquí un gràfic comparatiu entre els assistents a la multitudinària manifestació per la independència a Barcelona i els […]

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: