Restaurant atès per robots

Jo, robot, d'Isaac AsimovAnem acostant-nos al món futur imaginat per Isaac Asimov en el qual humans i robots conviurem frec a frec?

A Harbin, una ciutat del nord de la Xina que és la capital de la província Heilongjiang, es va obrir el primer restaurant del món atès per robots.

Robots d’aparença diversa i amb capacitat d’entendre ordres parlades donen la benvinguda als clients, els porten la carta, lliuren les comandes, i cuinen amb l’ajut d’alguns empleats humans per a determinades funcions, com apropar-los els ingredients.

El responsable d’aquest singular restaurant, en Liu Hasheng, que és el director de l’Acadèmia de Robots de la província de Heilongjiang, creu que aquest tan sols és el principi i que molt aviat n’hi haurà un a cada casa per fer diverses tasques domèstiques com cuinar, fer la neteja o ajudar la gent gran.

Font: Robots treballant de cambrers

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
4 comments on “Restaurant atès per robots
  1. yeagov ha dit:

    El que pot causar més prevenció és que aquests cambrers-robot tinguin una aparença excessivament humana.

  2. yeagov ha dit:

    Així com l’Asimo fa gràcia quan han presentat un robot que semblava quasi humà la veritat és que crec que tothom ha sentit certa repulsió. Però si que és cert que en el futur caldrà construir robots humanoides que realitzin tasques que en altres circumstàncies haurien de realitzar humans, perquè si són humanoides podran usar eines dissenyades pels humans.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: