Rouco Varela ha fitxat vuit exorcistes

araJa deia jo que hi havia molt dimoni lliure per aquestes terres ibèriques. Ara resulta que a Madrid s’ha produït una allau de possessions diabòliques. Només cal veure les rodes de premsa que fa Soraya SS els divendres, i més si està acompanyada del Montoro.

He de dir que, suposo que com per a molts de vosaltres, la imatge que tinc d’un exorcista és la del pare Damien Karras a la famosa pel·lícula del William Friedkin. Estic parlant de cara de “dónde me he metido”, vòmit per tot arreu, fred gèlid quan el diable és a prop i, sobretot, la famosa frase de “¿has visto lo que ha hecho el guarro de Wert?”. Bé… potser no era així.

En tot cas, el que demano és que aquests exorcistes (caçafantasmes, sandros rey… o el que siguin) facin el seu treball amb diligència i rapidesa. Només un avís: l’Aznar ha amenaçat amb tornar a la política. Voleu dir que amb només vuit exorcistes tindrem prou? Potser sí, ja que el Mourinho se’n va a Anglaterra.

Me’n vaig a escoltar al Mike Oldfield. Pa, pi, pa, pi, po, pu, po, po, po (nota: així canto el Tubular Bells). 

@alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Rouco Varela ha fitxat vuit exorcistes
  1. Oriol López ha dit:

    Contractant exorcistes en ple segle XXI, tornem a les tenebres del fanatisme!
    Dels personatges que esmentes, crec que no hi ha exorcista que els pugui arreglar.
    Pa, pi, pa, pi, po, pu, po, po, po. L’havía reconegut, el Tubular Bells, genial!

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: