Com reparar un comandament a distància

Imatge extreta del vídeo de @Terrazocultor

Imatge extreta del vídeo de @Terrazocultor

Per què hauríem de reparar un comandament a distància avariat en lloc de substituir-lo per un de nou? Se m’acudeixen diverses raons per provar de reparar-lo en lloc de substituir-lo:

– Si el comandament a distància ja no està en garantia, substituir-lo per un de nou tindrà un cost que podem estalviar-nos reparant nosaltres mateixos el comandament avariat.

– Si llencem el comandament avariat en lloc de reparar-lo, estem generant deixalles de difícil tractament per les substàncies tòxiques que contenen els circuits electrònics a l’interior dels seus minúsculs components.

– Pot ser que ens costi de trobar un comandament del mateix model que l’avariat que el substitueixi exactament perquè ja estigui descatalogat i substituir-lo per un comandament diferent compatible o per un d’universal ens pot fer perdre aquelles tecles amb funcionalitats molt específiques que ens proporcionava el comandament avariat.

– Reparar un comandament a distància és una tasca que pot ser en molts casos ben fàcil de realitzar sense tenir massa coneixements d’electrònica i si ens en sortim (no hi podem perdre gran cosa provant-ho, si ja no funciona) ens sentirem satisfets d’haver-ho aconseguit.

Al vídeo següent penjat al YouTube per  @Terrazocultor es donen unes interessants indicacions que ens permetran reparar les avaries més freqüents dels comandaments a distància:

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: