Fritzing: del prototip del circuit a la fabricació en sèrie

"555 Impulsegenerator Symmetrical Pulses", fritzing.org

“555 Impulsegenerator Symmetrical Pulses”, fritzing.org

Fritzing és un programari gratuït de codi obert disponible per a plataformes GNU/Linux, Windows i Mac OS X que permet traslladar el prototip d’un circuit electrònic que hem construït, provat i modificat en la placa de proves (o “protoboard”, en anglès) a una placa de proves virtual, arrossegant-hi i col·locant-hi els components i obtenir-ne automàticament l’esquema i el disseny de la placa de circuit imprès per a la seva producció en sèrie.

Al vídeo següent podeu veure’n una presentació (en anglès):

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
%d bloggers like this: