Crear jocs amb Scratch

Scratch

Scratch és un programari lliure desenvolupat als laboratoris del MIT (Massachusetts Institute of Technology) per a que els nens i els joves s’iniciessin  en la programació d’una forma fàcil i divertida i que ens permet de crear, sense necessitat de ser experts en programació, els nostres propis videojocs.

Amb Scratch podem crear l’escenari del joc, els diferents objectes i personatges que hi intervenen, i atorgar-los els moviments, sons i accions que vulguem.

Una extensa comunitat d’usuaris de Scratch ens permet de compartir i reutilitzar una ingent quantitat de recursos gratuïts en línia. Us recomano especialment que feu un cop d’ull a la web Crear jocs amb Scratch d’en Pau Córdoba, especialment dedicada a la creació de jocs, amb videotutorials i molts d’altres recursos. I també a la web Scratch Català de l’Eugeni Catalán, un gran centre de recursos en català sobre Scratch.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: