Les ales trencades

Les ales trencadesAquests dies he estat rellegint Les ales trencades, de Gibran Khalil Gibran (1883-1931), un relat escrit en una exquisida prosa poètica que ens explica la història de l’amor entre dos joves que es veu truncada quan el pare d’ella es veu forçat a casar-la amb el nebot del bisbe, un personatge molt poderós a la comunitat cristiana a la qual pertanyen.

Gibran Khalil, d’origen libanès, emigrà quan encara era un nen als Estats Units, el 1895. Va començar a escriure les seves primeres obres en àrab, com és el cas d’ Al-Agniha Al-Mutakasirra (Les ales trencades, 1912), i passà després a escriure en anglès, llibres com el seu primer gran èxit editorial, The Prophet (El profeta, 1923). La majoria els tenim disponibles en versió catalana. Si encara no coneixeu aquest autor, us el recomano especialment.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia.

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat

Podeu escriure el vostre comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: