Diferir les piulades al Twitter

TweetDeck

De vegades tenim un munt de coses per fer saber als nostres seguidors del Twitter i molt poc temps per dedicar-nos a anar-nos-hi connectant i anar piulant-les espaiadament en diferents moments.

En aquestes ocasions és fàcil de caure a la temptació, quan ens hi connectem, de fer moltes piulades seguides, amb la consegüent saturació dels nostres seguidors, que poden acabar farts de nosaltres.

Les eines que permeten programar i espaiar les nostres piulades al llarg del dia ens poden ser molt útils en aquests casos.

TweetDeck és una eina gratuïta de Twitter que ens proporciona diverses funcionalitats de valor afegit que fan més fàcil i productiu el treball amb el nostre compte Twitter, entre les quals la possibilitat de diferir piulades programant-ne el moment de la publicació.

No tothom coneix que les piulades al Twitter es poden programar, per la qual cosa la utilització de piulades programades des d’un perfil personal al Twitter pot ocasionar en algun cas algun conflicte a nivell laboral si apareix una piulada personal durant l’horari laboral, ja que pot fer pensar que s’està utilitzant part de la jornada laboral per a temes estrictament personals.

Una possible solució és no programar cap piulada per a que aparegui durant l’horari laboral i una altra és posar alguna indicació al perfil personal que algunes de les piulades són programades o diferides.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: