Els robots esdevenen àgils imitant els moviments dels animals

Fer que els robots puguin moure’s àgilment és clau per al seu desplegament al món real però, fins ara, aquest era un tema que avançava molt lentament i els moviments dels robots eren, en general, bastant maldestres.

L’investigador de Google Xue Bin (Jason) Peng ens explica a “Exploring Nature-Inspired Robot Agility” i “Robots Learning to Move like Animals” la tecnologia en la que ha estat treballant per ensenyar els robots a moure’s aprenent dels moviments dels animals que fa molt més ràpid el procés de dotar-los de moviments àgils i els resultats que de moment ja ha obtingut amb aquest treball.

Al vídeo següent, que acompanya els esmentats articles, podem veure’n un resum del procés:

Per saber-ne més, podeu consultar la documentació i el codi font del projecte a “Learning Agile Robotic Locomotion Skills by Imitating Animals”.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: