La font d’alimentació de laboratori

Font d'alimentació de laboratori Peak Tech 1535

Font d’alimentació de laboratori Peak Tech 1535 http://www.peaktech.de

La font d’alimentació de laboratori és un instrument essencial a qualsevol taller o laboratori d’electrònica d’un cert nivell i és la responsable de subministrar de forma estable, sense oscil·lacions ni sorolls elèctrics superposats, la tensió d’alimentació als diferents circuits electrònics que s’hi assajaran.

Ha de poder ajustar-se amb precisió, dins d’un rang que típicament va de 0 a 30V DC, a la tensió exacta requerida pel circuit en qüestió.

I ha de possibilitar l’establiment de la limitació del corrent màxim de sortida al valor adequat a cada cas per evitar que un curtcircuit accidental o un mal funcionament del circuit sota prova no malmetin la font ni els components del circuit alimentat.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “La font d’alimentació de laboratori
  1. didaclopez ha dit:

    També és un aparell fonamental en el laboratori de biologia molecular, per fer córrer mostres en camps elèctrics a través de gels d’agarosa o d’acrilamida o per transferir-les a membranes de nitrocel·lulosa i similars.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: