Quina educació volem?

Quina educació volem?, de Pilar BenejamLes diferents i de vegades contradictòries propostes de renovació pedagògica i les contínues reformes educatives, en l’àmbit d’una societat en procés de canvi constant, fan de vegades difícil d’establir quin hauria de ser el paper dels mestres i de l’escola i quin hauria de ser el tipus d’educació que caldria donar als nostres infants i joves.

A Quina educació volem? la Pilar Benejam, mestra i mestra de mestres, ens aporta, des de la seva dilatada experiència, una mica de llum pel que fa a aquestes i d’altres qüestions relacionades amb l’àmbit de l’educació. Un llibre de lectura imprescindible per a mestres, pares i mares i, en general, per a tothom que estigui interessat en l’educació.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Quina educació volem?
 1. regi60 ha dit:

  Hola,

  M’agradaria tenir més informació sobre el llibre, sembla molt interessant. Sobre educació ja tinguérem una “Lliçp magistral” d’una de les filles del “ciudadano” Punset, Carolina “ciudadana del mundo”. Primer començà malparlant del sistema d’immersió lingüística català, que si tenien 8 teles o jo que sé, que si el no-nacionalistes eren “ignorats”, etc. Curió perquè son pare té la Creu de Sant Jordi (2011). Després començà a atacar el valencià i arribar a fer servir en ESPAÑOL – que cridant va dir que era com es deis el que els nacionalistes diuen “castellano”-. El seu insul va ser tractar-nos als valencians de ALDEANOS, DE VOLVER A LA ALDEA, que el valencià no era útil per TROBAR TREBALL i que no es podia perdre el temps amb llengües minoritàries abandonat les “UNIVERSALES”, QUE ESTUDIAR VALENCIÀ ÉS PERDRE EL TEMPS, QUE ÉS UN VALOR ESCÀS, QUE MILLOR anglés.

  Va conseguir que mileres de valencians i catalans se sentiren insultats. És que és una maleducada que no respecta ni la llengua de son pare, “otro que tal baila”.

  Vaja amb els “ciudadanos”, el PP-2 passat per la Falange.

  Regí, aldeano total que parla quatre llengües començant per la meua.

  NOTA: En Youtube podeu trobar tota la informació.

  • Oriol López ha dit:

   Regí, més que donar-te més informació sobre el llibre, que seria necessàriament la meva apreciació subjectiva, preferiria que li fessis un cop d’ull si tens ocasió i te’n poguessis fer una idea de primera mà. Es troba disponible a les biblioteques públiques, almenys a la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona hi és. Del que comentes de la intervenció de la Sra. Punset, crec que no ha anat gens malament que se’ls veiés el llautó per desenganyar els que es pensaven que aquest partit era altra cosa diferent del que en realitat és. Gràcies pel comentari.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: