Pràctiques de laboratori d’electrònica. Dispositius i circuits electrònics

Pràctiques de laboratori d'electrònica. Dispositius i circuits electrònicsPràctiques de laboratori d’electrònica. Dispositius i circuits electrònics (2001) és un quadern de pràctiques de laboratori per a estudiants universitaris que cursin assignatures d’introducció a l’electrònica.

Elaborat pels professors Daniel Macaya, Carles Pous, Josep Antoni Ramon i Miquel Rustullet del Departament d’Electrònica, Informàtica i Automàtica de la Universitat de Girona, cobreix l’estudi d’alguns dels components actius més habituals i dels circuits elementals en els quals s’utilitzen.

Cada pràctica que forma part de l’esmentat quadern proposa un estudi previ a realitzar i un treball al laboratori.

Els components estudiats són els díodes (díode rectificador, díode zener i díode LED), els transistors (transistor bipolar i transistor d’efecte camp), l’optoacoblador, els circuits integrats reguladors de tensió, els amplificadors operacionals, el circuit integrat 555 i el circuit integrat ICL8038.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: