Programació d’apps fàcil amb App Inventor

Logo App Inventor

App Inventor és una plataforma de programari lliure que proporciona un entorn de programació gràfic mitjançant blocs similars als que s’utilitzen amb Scratch i que permet desenvolupar apps per a mòbils i tauletes tàctils amb Android sense necessitat de tenir gaires coneixements de programació, ideal per a iniciar-se en el món de la programació.

Creada el 2009 pel professor Harold Abelson del MIT,  amb la col·laboració entre els anys 2010 i 2011 de Google, alliberat en forma de programari lliure el  2011 i actualment allotjat al MIT i continuat el seu desenvolupament per un equip liderat pel seu creador, el professor Abelson.

Ha estat utilitzat amb èxit en diversos centres educatius amb alumnes de diferents edats, des de nens i nenes de 12 anys fins a llicenciats.

Al vídeo següent trobareu una interessant introducció a App Inventor que ens fa el professor Roman Segura al blog Robotets per aprendre:

Per saber-ne més, podeu visitar la pàgina oficial d’App Inventor.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: