Raspberry Pi i Python

Raspberry Pi i Python

La distribució GNU/Linux Raspbian, basada en Debian, especialment dissenyada per a Raspberry Pi inclou Python 3 (IDLE), l’entorn integrat de desenvolupament per a Python desenvolupat per Guido van Rossum, el creador de Python, i que permet l’edició i execució de programes escrits en la versió actual de Python, Python 3.

Per a les aplicacions de control electrònic en les quals Raspberry Pi ha de comunicar-se amb sensors o actuadors disposa d’un connector GPIO (General Purpose Input/Output); per poder configurar-lo i utilitzar-lo de forma fàcil des de Python, Raspbian incorpora la llibreria GPIO Zero.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: