El PC i el laboratori d’electrònica

Pràctiques d'electrònica a la UOC: el laboratori a casa

Pràctiques d’electrònica a la UOC: el laboratori a casa

Com ja dèiem a El PC en el laboratori d’electrònica i en el taller, l’ordinador està cobrint cada cop més funcions al laboratori d’electrònica i està substituint progressivament els instruments més habituals.

És gràcies a això que els estudiants ara poden utilitzar el seu ordinador amb una targeta electrònica dissenyada per a aquesta finalitat  per substituir instruments com el generador de funcions i l’oscil·loscopi i realitzar les pràctiques d’electrònica des de casa, sense necessitat de desplaçar-se al laboratori d’electrònica de la facultat, tal i com se’ns mostra al vídeo següent en el cas de les pràctiques del Grau de Tecnologies de Telecomunicació de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya):

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
%d bloggers like this: