Aprendre a programar amb Snap!

Snap! és un llenguatge de programació inspirat en Scratch, que n’amplia les possibilitats i, com Scratch, és lliure, està basat en blocs i orientat al món educatiu, i a l’aprenentatge de la programació i la tecnologia.

Per a treballar amb Snap! no cal instal·lar res, tan sols cal anar des del navegador a l’entorn web de programació Snap! Per a tenir els menús en català, cal que feu clic a la icona d’ajustos en forma d’engranatge que trobareu a la barra superior de l’entorn de programació, seleccionar “Language…” i el català com a llengua de treball.

Si voleu fer servir Snap! amb Arduino, igual que amb Scratch disposàvem de S4A per treballar amb Arduino, amb Snap! tenim Snap4Arduino, que aporta algunes millores respecte de S4A.

Per a començar amb Snap! et recomano especialment la Snap!Guia de Gamifica’t!

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: