ArduinoBlocks

ArduinoBlocks  és un entorn web gràfic de programació per blocs per a Arduino, similar a Scratch, basat en la llibreria lliure Blocky de Google.

Desenvolupat pel professor alacantí Juan José López per ensenyar tecnologia amb Arduino a nenes i nens sense necessitat de tenir coneixements previs de programació, construint i programant robots o altres projectes electrònics de forma simple, incorpora diversos mòduls preprogramats específics per a l’ús de sensors i actuadors amb l’Arduino.

Una eina a considerar, molt fàcil d’utilitzar per a la funcionalitat per a la que ha estat creada, tot i no tenir encara una comunitat d’usuaris tan gran com les que poden tenir eines més consolidades com S4A o Snap4Arduino.

Per a començar a treballar amb ArduinoBlocks us recomano fer un cop d’ull a aquesta Introducció a ArduinoBlocks.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: